Outlander

Dvije godine nakon izlaska na tržište, Mitsubishi je blago “zategnuo” bore svom predstavniku u kategoriji SUV-ova višeg srednjeg razreda. Na hrvatskom tržištu će biti dostupan od travnja 2014, po cijeni od 216.239 kn u izvedbi sa dieselskim motorom od 150 KS, prednjim pogonom I opremom Intense. Oprema intense je izuzetno bogata, a uključuje 18” naplatke, dvozonsku automatsku klimu, sensor svjetla i kiše, tempomat, kožom obložen volan, paljenje bez ključa i još mnogo toga, što ga čini trenutno najpovoljnijom ponudom u klasi.

Dvojna arhitektura

Promovirana u EU na jesen 2012, treća generacija Outlander-a je zamišljena kao dostojan nasljednik uspješnih prethodnika iz prve (2001-2007) i druge (2007-2012) generacije, ali posebno unaprijeđen na područjima:

⇒ Ekologije
⇒ Sigurnosti
⇒ Kvalitete

Ova generacija Outlander-a najavljuje novu doba za Mitsubishi Motors i predstavlja prvo beskompromisno vozilo tzv. “dvojne arhitekture”, raspoloživo sa kovencionalnim pogonom (benzin/diesel) ili utično hibridnim pogonom (plug in hibrid). Mitsubishi Outlander PHEV će biti dostupan već u svibnju 2013.

Odvažniji izgled

Nova promotivna metalik Orient red boja odaje težnju dizajnera za odvažnijim izgledom…

… … Priča se nastavlja na prednjem dijelu automobila s novim i hrabrijim izgledom kromirane prednje maske trodimenzionalne izvedbe između prednjih svjetala za agresivniji dojam.

Isto vrijedi i saten crnu oblogu prenjeg veznog lima, koji kreirajući dojam većeg usisnika zraka, završava donjom zaštitnom oblogom boje aluminija. Osim toga, svjetla za maglu su sada usađena u mat crno kućište i obrubljena kromiranim prstenom.

Isti vizualni tretman je primijenjen na stražnjem dijelu vozila sa novom donjom zaštitnom oblogom boje aluminija i stražnjim svjetlima LED tehnologije.

Sa boka se ističu krovni nosači sada mat srebrne boje koji vizualno čine Outlander-a duljim, a novi izgled prednjih naplataka crne boje sa srebrnim rubovima sofisticiranijim.

Spomenute izmjene se ne primjenjuju na Outlander PHEV, budući se PHEV vizualno razlikuje od konvencionalne izvedbe.

Siguran izbor

Projektiran za duga obiteljska krstarenja, Outlander zadržava svojstva sigurnsti i udobnosti, a za 2014 godinu fino dorađen ovjes.
Ispunjavajući zahtjeve EU propisa, modeli 2014 su opremljeni sustavom za nadzor tlaka u gumama (TPMS) i indikatorom za preporučenu izmjenu prijenosa kako bi se smanjila potrošnja I emisija CO2.